Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Tytuł: Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Inne tytuły: Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits
Authors: Пастух, Олеся Володимирівна
Pastukh, Olesia
Affiliation: Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.
Data wydania: lut-2017
Date of entry: 21-lut-2017
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Słowa kluczowe: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
sauce
ананас
pineapple
апельсин
orange
гранат
pomegranate
ківі
kiwi
хурма
persimmons
удосконалена технологія
advanced technology
харчова промисловість
food industries
Abstract: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Typ zawartości: Thesis
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Administratzailearen tresnak