Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Título : Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів
Otros títulos : Development of a new kind of canned sauces using Mediterranean, subtropical and tropical fruits
Autor : Пастух, Олеся Володимирівна
Pastukh, Olesia
Affiliation: Теропільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Пастух О.В. Розробка нового виду консервованих соусів з використанням середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О. В. Пастух. Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 134 с.
Fecha de publicación : feb-2017
Date of entry: 21-feb-2017
Editorial : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
Palabras clave : 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
соус
sauce
ананас
pineapple
апельсин
orange
гранат
pomegranate
ківі
kiwi
хурма
persimmons
удосконалена технологія
advanced technology
харчова промисловість
food industries
Resumen : Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробленню нового виду консервованих соусів з використанням екзотичних фруктів, для отримання соусів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва соусів із середземноморських, субтропічних і тропічних фруктів. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми соусів.
Master's qualification work is devoted to development of a new type of canned sauces using exotic vegetables for sauces with good taste properties. The aim of this work is to develop the formulation and production of sauces of the Mediterranean, subtropical and tropical fruits. Based on these results suggested recipes and technological schemes sauces.
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19242
Content type: Thesis
Aparece en las colecciones: 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Herramientas de Administrador