Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Başlık: | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження |
Diğer Başlıklar: | Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin |
Yazarlar: | Попів, Мар’яна Степанівна Popiv, Mariana Stepanivna |
Bibliographic description (Ukraine): | Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
Yayın Tarihi: | 24-Haz-2014 |
Date of entry: | 29-Haz-2014 |
Yayıncı: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 577 |
Anahtar kelimeler: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
Özet: | Дослідженно біоактивні фосфопептиди. Research bioactive phosphopeptides. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197 |
Content type: | Other |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf | 78,18 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları