Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Título : | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження |
Otros títulos : | Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin |
Autor : | Попів, Мар’яна Степанівна Popiv, Mariana Stepanivna |
Bibliographic description (Ukraine): | Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
Fecha de publicación : | 24-jun-2014 |
Date of entry: | 29-jun-2014 |
Editorial : | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 577 |
Palabras clave : | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
Resumen : | Дослідженно біоактивні фосфопептиди. Research bioactive phosphopeptides. |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197 |
Content type: | Other |
Aparece en las colecciones: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf | 78,18 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador