Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
ชื่อเรื่อง: Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin
ผู้แต่ง: Попів, Мар’яна Степанівна
Popiv, Mariana Stepanivna
Bibliographic description (Ukraine): Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
วันที่เผยแพร่: 24-มิถ-2014
Date of entry: 29-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
บทคัดย่อ: Дослідженно біоактивні фосфопептиди.
Research bioactive phosphopeptides.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

Administratzailearen tresnak