กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197| ชื่อเรื่อง: | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin |
| ผู้แต่ง: | Попів, Мар’яна Степанівна Popiv, Mariana Stepanivna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
| วันที่เผยแพร่: | 24-มิถ-2014 |
| Date of entry: | 29-มิถ-2014 |
| สำนักพิมพ์: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 577 |
| คำสำคัญ: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
| บทคัดย่อ: | Дослідженно біоактивні фосфопептиди. Research bioactive phosphopeptides. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197 |
| Content type: | Other |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf | 78,18 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ