Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorПопів, Мар’яна Степанівна-
dc.contributor.authorPopiv, Mariana Stepanivna-
dc.date.accessioned2014-06-29T16:56:24Z-
dc.date.available2014-06-29T16:56:24Z-
dc.date.issued2014-06-24-
dc.identifier.citationПопів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197-
dc.description.abstractДослідженно біоактивні фосфопептиди.uk
dc.description.abstractResearch bioactive phosphopeptides.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectфунціональне харчуванняuk
dc.subjectказеїнuk
dc.subjectпептидиuk
dc.subjectfunctional nutritionuk
dc.subjectcaseinuk
dc.subjectpeptidesuk
dc.titleДослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походженняuk
dc.title.alternativeResearch bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal originuk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc577uk
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları