Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Pealkiri: Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Teised pealkirjad: Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin
Autor: Попів, Мар’яна Степанівна
Popiv, Mariana Stepanivna
Bibliographic description (Ukraine): Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Ilmumisaasta: 24-juu-2014
Date of entry: 29-juu-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577
Märksõnad: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Kokkuvõte: Дослідженно біоактивні фосфопептиди.
Research bioactive phosphopeptides.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Εργαλεία διαχειριστή