Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197| Titel: | Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження |
| Sonstige Titel: | Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin |
| Autor(en): | Попів, Мар’яна Степанівна Popiv, Mariana Stepanivna |
| Bibliographic description (Ukraine): | Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с. |
| Erscheinungsdatum: | 24-Jun-2014 |
| Date of entry: | 29-Jun-2014 |
| Herausgeber: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 577 |
| Stichwörter: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів фунціональне харчування казеїн пептиди functional nutrition casein peptides |
| Zusammenfassung: | Дослідженно біоактивні фосфопептиди. Research bioactive phosphopeptides. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197 |
| Content type: | Other |
| Enthalten in den Sammlungen: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Dateien zu dieser Ressource:
| Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf | 78,18 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Administrationswerkzeuge