Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Titel: Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Sonstige Titel: Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin
Autor(en): Попів, Мар’яна Степанівна
Popiv, Mariana Stepanivna
Bibliographic description (Ukraine): Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Erscheinungsdatum: 24-Jun-2014
Date of entry: 29-Jun-2014
Herausgeber: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577
Stichwörter: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Zusammenfassung: Дослідженно біоактивні фосфопептиди.
Research bioactive phosphopeptides.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Content type: Other
Enthalten in den Sammlungen:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf78,18 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Administrationswerkzeuge