Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
タイトル: Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
その他のタイトル: Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin
著者: Попів, Мар’яна Степанівна
Popiv, Mariana Stepanivna
Bibliographic description (Ukraine): Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
発行日: 24-6月-2014
Date of entry: 29-6月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577
キーワード: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
抄録: Дослідженно біоактивні фосфопептиди.
Research bioactive phosphopeptides.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Content type: Other
出現コレクション:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf78,18 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Narzędzia administratora