Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Titel: Дослідження біоактивних фосфопептидів, виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження
Övriga titlar: Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin
Författare: Попів, Мар’яна Степанівна
Popiv, Mariana Stepanivna
Bibliographic description (Ukraine): Попів М.С. Дослідження біоактивних фосфопептидів виділених з харчових протеїнів з використанням протеаз тваринного походження. “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / Попів М.С. ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 102 с.
Utgivningsdatum: 24-jun-2014
Date of entry: 29-jun-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 577
Nyckelord: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
фунціональне харчування
казеїн
пептиди
functional nutrition
casein
peptides
Sammanfattning: Дослідженно біоактивні фосфопептиди.
Research bioactive phosphopeptides.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3197
Content type: Other
Samling:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Popiv_Research bioactive phosphopeptides isolated from food proteins using proteases of animal origin.pdf78,18 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Narzędzia administratora