Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Назва: | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні |
Інші назви: | рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions |
Автори: | Сулік, Оксана Петрівна Sulik, Oksana |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Сулік О.П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О.П. Сулік ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description: | Sulik O.P. рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" O.P. Sulik ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
Дата публікації: | лют-2017 |
Дата подання: | 24-лют-2017 |
Дата внесення: | 7-бер-2017 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Покотило, Олег Степанович |
Теми: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів плоди овочі рН (водневий показник) ОВП (окисно-відновний потенціал) харчова промисловість fruits vegetables pH (pH value) ORP (redox potential) food industry |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню факторів, що впливають на рН і ОВП у плодах і овочах при їх зберіганні.
Метою даної роботи є визначення впливу температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу при зберіганні плодів та овочів, а також визначити вплив рН і ОВП на організм людини. Master's qualification work is devoted to determining the factors which influence the pH and ORP in fruits and vegetables during storage. The aim of this work is to determine the effect of temperature on the change of the pH value and the redox potential during storage of fruits and vegetables, and to determine the impact of pH and ORP on the human body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456 |
Тип вмісту: | Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sulik_рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions.pdf | 122,94 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора