Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Título: Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Outros títulos: рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions
Authors: Сулік, Оксана Петрівна
Sulik, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сулік О.П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О.П. Сулік ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Sulik O.P. рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" O.P. Sulik ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.
Data de edición: Feb-2017
Submitted date: 24-Feb-2017
Date of entry: 7-Mar-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Palabras chave: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
плоди
овочі
рН (водневий показник)
ОВП (окисно-відновний потенціал)
харчова промисловість
fruits
vegetables
pH (pH value)
ORP (redox potential)
food industry
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню факторів, що впливають на рН і ОВП у плодах і овочах при їх зберіганні. Метою даної роботи є визначення впливу температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу при зберіганні плодів та овочів, а також визначити вплив рН і ОВП на організм людини.
Master's qualification work is devoted to determining the factors which influence the pH and ORP in fruits and vegetables during storage. The aim of this work is to determine the effect of temperature on the change of the pH value and the redox potential during storage of fruits and vegetables, and to determine the impact of pH and ORP on the human body.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Content type: Thesis
Aparece nas Coleccións8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Sulik_рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions.pdf122,94 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas