Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Název: Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні
Další názvy: рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions
Autoři: Сулік, Оксана Петрівна
Sulik, Oksana
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Сулік О.П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О.П. Сулік ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с.
Bibliographic description (International): Sulik O.P. рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" O.P. Sulik ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р.
Datum vydání: úno-2017
Submitted date: 24-úno-2017
Date of entry: 7-bře-2017
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Покотило, Олег Степанович
Klíčová slova: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
плоди
овочі
рН (водневий показник)
ОВП (окисно-відновний потенціал)
харчова промисловість
fruits
vegetables
pH (pH value)
ORP (redox potential)
food industry
Abstrakt: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню факторів, що впливають на рН і ОВП у плодах і овочах при їх зберіганні. Метою даної роботи є визначення впливу температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу при зберіганні плодів та овочів, а також визначити вплив рН і ОВП на організм людини.
Master's qualification work is devoted to determining the factors which influence the pH and ORP in fruits and vegetables during storage. The aim of this work is to determine the effect of temperature on the change of the pH value and the redox potential during storage of fruits and vegetables, and to determine the impact of pH and ORP on the human body.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Content type: Thesis
Vyskytuje se v kolekcích:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Sulik_рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions.pdf122,94 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora