Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Titolo: | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні |
Titoli alternativi: | рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions |
Autori: | Сулік, Оксана Петрівна Sulik, Oksana |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сулік О.П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О.П. Сулік ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. |
Bibliographic description (International): | Sulik O.P. рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" O.P. Sulik ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. |
Data: | feb-2017 |
Submitted date: | 24-feb-2017 |
Date of entry: | 7-mar-2017 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Покотило, Олег Степанович |
Parole chiave: | 8.05170107 технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів плоди овочі рН (водневий показник) ОВП (окисно-відновний потенціал) харчова промисловість fruits vegetables pH (pH value) ORP (redox potential) food industry |
Abstract: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню факторів, що впливають на рН і ОВП у плодах і овочах при їх зберіганні.
Метою даної роботи є визначення впливу температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу при зберіганні плодів та овочів, а також визначити вплив рН і ОВП на організм людини. Master's qualification work is devoted to determining the factors which influence the pH and ORP in fruits and vegetables during storage. The aim of this work is to determine the effect of temperature on the change of the pH value and the redox potential during storage of fruits and vegetables, and to determine the impact of pH and ORP on the human body. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456 |
Content type: | Thesis |
È visualizzato nelle collezioni: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
Sulik_рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions.pdf | 122,94 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.
Admin Tools