Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Покотило, Олег Степанович | - |
dc.contributor.author | Сулік, Оксана Петрівна | - |
dc.contributor.author | Sulik, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-07T09:27:33Z | - |
dc.date.available | 2017-03-07T09:27:33Z | - |
dc.date.issued | 2017-02 | - |
dc.date.submitted | 2017-02-24 | - |
dc.identifier.citation | Сулік О.П. Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів“/ О.П. Сулік ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2017. — 6 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19456 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена визначенню факторів, що впливають на рН і ОВП у плодах і овочах при їх зберіганні. Метою даної роботи є визначення впливу температури на зміну водневого показника і окисно-відновного потенціалу при зберіганні плодів та овочів, а також визначити вплив рН і ОВП на організм людини. | uk |
dc.description.abstract | Master's qualification work is devoted to determining the factors which influence the pH and ORP in fruits and vegetables during storage. The aim of this work is to determine the effect of temperature on the change of the pH value and the redox potential during storage of fruits and vegetables, and to determine the impact of pH and ORP on the human body. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | 8.05170107 | - |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | - |
dc.subject | плоди | - |
dc.subject | овочі | - |
dc.subject | рН (водневий показник) | - |
dc.subject | ОВП (окисно-відновний потенціал) | - |
dc.subject | харчова промисловість | - |
dc.subject | fruits | - |
dc.subject | vegetables | - |
dc.subject | pH (pH value) | - |
dc.subject | ORP (redox potential) | - |
dc.subject | food industry | - |
dc.title | Зміни рН і ОВП у плодах і овочах при зберіганні | uk |
dc.title.alternative | рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions | uk |
dc.type | Thesis | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.identifier.citationen | Sulik O.P. рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions : Research on education and qualification of Master of specialty 8.05170107 "Technology of storage, preservation and processing of fruits and vegetables" O.P. Sulik ; Ternopil Ivan Puluj National Technical University. - Ternopil : 2017. - 6 р. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.coverage.country | UA | uk |
Koleksiyonlarda Görünür: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Sulik_рН and ORP changes in fruits and vegetables under storage conditions.pdf | 122,94 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları