Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Назва: Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Інші назви: Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.
Автори: Круцько, Катерина Іванівна
Krutsko, Kateryna
Бібліографічний опис: Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Дата публікації: 2014
Дата внесення: 23-чер-2014
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 630.241
Теми: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
гриби
радіоактивність
цезій
mushrooms
radioactivity
cesium
Короткий огляд (реферат): Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.
Спонсорська підтримка: Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Krutsko_Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.pdf74,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора