このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Tytuł: Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Inne tytuły: Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.
Authors: Круцько, Катерина Іванівна
Krutsko, Kateryna
Bibliographic description (Ukraine): Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Data wydania: 2014
Date of entry: 23-cze-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль
UDC: 630.241
Słowa kluczowe: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
гриби
радіоактивність
цезій
mushrooms
radioactivity
cesium
Abstract: Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.
Sponsoring: Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Typ zawartości: Other
Występuje w kolekcjach:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

管理ツール