Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Title: Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Other Titles: Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.
Authors: Круцько, Катерина Іванівна
Krutsko, Kateryna
Bibliographic description (Ukraine): Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Issue Date: 2014
Date of entry: 23-Ιου-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
Keywords: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
гриби
радіоактивність
цезій
mushrooms
radioactivity
cesium
Abstract: Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.
Sponsorship: Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Content type: Other
Εμφανίζεται στις συλλογές:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Krutsko_Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.pdf74,25 kBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Admin Tools