このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Başlık: Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
Diğer Başlıklar: Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.
Yazarlar: Круцько, Катерина Іванівна
Krutsko, Kateryna
Bibliographic description (Ukraine): Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
Yayın Tarihi: 2014
Date of entry: 23-Haz-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
Anahtar kelimeler: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
гриби
радіоактивність
цезій
mushrooms
radioactivity
cesium
Özet: Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.
Sponsorship: Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

管理ツール