กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
ชื่อเรื่อง: Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.
ผู้แต่ง: Круцько, Катерина Іванівна
Krutsko, Kateryna
Bibliographic description (Ukraine): Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.
วันที่เผยแพร่: 2014
Date of entry: 23-มิถ-2014
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 630.241
คำสำคัญ: 8.05170107
технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів
гриби
радіоактивність
цезій
mushrooms
radioactivity
cesium
บทคัดย่อ: Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.
Sponsorship: Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Content type: Other
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
Krutsko_Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.pdf74,25 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ