Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКруцько, Катерина Іванівна-
dc.contributor.authorKrutsko, Kateryna-
dc.date.accessioned2014-06-23T22:28:00Z-
dc.date.available2014-06-23T22:28:00Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКруцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с.uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165-
dc.description.abstractВивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів.uk
dc.description.sponsorshipMaster's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk
dc.subject8.05170107uk
dc.subjectтехнології зберігання, консервування та переробки плодів і овочівuk
dc.subjectгрибиuk
dc.subjectрадіоактивністьuk
dc.subjectцезійuk
dc.subjectmushroomsuk
dc.subjectradioactivityuk
dc.subjectcesiumuk
dc.titleВплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів.uk
dc.title.alternativeInfluence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.uk
dc.typeOtheruk
dc.coverage.placenameТернопільuk
dc.subject.udc630.241uk
Ebben a gyűjteményben:8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools