このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165
完全メタデータレコード
DCフィールド | 値 | 言語 |
---|---|---|
dc.contributor.author | Круцько, Катерина Іванівна | - |
dc.contributor.author | Krutsko, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2014-06-23T22:28:00Z | - |
dc.date.available | 2014-06-23T22:28:00Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Круцько К.І. Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. : дипломна робота магістра за спеціальністю : анотація на дипломну роботу магістра за спеціальністю “8.05170107 - Технології зберігання, консервування і переробки плодів і овочів” / ; К.І.Круцько Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль: ТНТУ, 2014. – 1 с. | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/3165 | - |
dc.description.abstract | Вивчемо впливу різних способів і режимів технологічної обробки на динаміку вмісту 137 Сs під вимочування, варіння і сушіння плодових тілах грибів. | uk |
dc.description.sponsorship | Master's qualification is devoted to studying the effect of different methods and modes of technological processing on the dynamics of 137 Cs during soaking, boiling and drying the fruit bodies of fungi. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk |
dc.subject | 8.05170107 | uk |
dc.subject | технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | uk |
dc.subject | гриби | uk |
dc.subject | радіоактивність | uk |
dc.subject | цезій | uk |
dc.subject | mushrooms | uk |
dc.subject | radioactivity | uk |
dc.subject | cesium | uk |
dc.title | Вплив способів технологічної обробки на вміст 137 Сs у плодових тілах грибів. | uk |
dc.title.alternative | Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi. | uk |
dc.type | Other | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk |
dc.subject.udc | 630.241 | uk |
出現コレクション: | 8.05170107 — технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Krutsko_Influence of technological processing methods on the content of 137 Cs in fruit bodies of fungi.pdf | 74,25 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール