Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг : [127] Samlingens hovedside

Logo

Browse
Abonner på e-postvarsler om nye bidrag RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 127
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Proceedings Bookfeb-20242-aug-2024Удосконалення управління бізнес-процесами в умовах індустрії 4.0Шерстюк, Роман; Козловський, Артем; Неділенько, Віталій; Плотніков, Олександр
Conference Abstractmai-20242-aug-2024Гейміфікація в індустрії гостинностіШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstractmai-202431-jul-2024ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ КЛІЄНТІВ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІШерстюк, Роман; Ратинський, Вадим
Conference Abstractmai-202431-jul-2024СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВШерстюк, Роман; Летун, Олександр
Monographjun-202431-jul-2024ПАРАДИГМА ФОРМУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ВІДРОДЖЕННЯ СЕРВІСНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ В УМОВАХ ЇЇ ПОВОЄННОЇ АДАПТАЦІЇ ДО ЄВРОПЕЙСЬКИХ ВИМОГШерстюк, Р.П.; Андрушків, Б.М.; Ратинський, В.В.; Гагалюк, О.І.; Бойко, О.Б.; Дзюбатий, Р.В.
Article202325-jun-2024Досконалість телекомунікаційної системи, відповідальність персоналу можуть забезпечити об'єктивність інформації та її правдивість (соціо-гуманітарні проекції на війну в Україні та напрями удосконалення управління телекомунікаційними системами в Україні)Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Бойко, Остап Богданович; Боярчук, Назар Андрійович; Гагалюк, Ольга Іванівна
Article202416-jun-2024Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосуванняВладимир, Ольга; Шерстюк, Роман
Conference Abstractfeb-202416-jun-2024Основні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинкуВладимир, Ольга; Коваленко, Артем
Conference Abstractapr-20249-mai-2024Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємствомШерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна
Articlefeb-20242-mai-2024Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосуванняВладимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович
Articlenov-202226-mar-2024Ways and means of post-war restoration of the tourism and recreation business in Ukraine (aspects of effective use of resources for the restoration of service infrastructure in the conditions of united territorial communities)Andrushkiv, B.M.; Cherep, O.G.; Bezkorovainy, Z.H.; Pohaidak, O.B.; Андрушків, Богдан Миколайович; Череп, О.Г.; Безкоровайний, З.Г.; Погайдак, О.Б.
Proceedings Bookmar-20246-mar-2024Інклюзивна університетська освіта в україні: реалії і можливості навчання ветеранів війни з особливими потребамиШерстюк, Роман Петрович; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович
Article20225-jan-2024ІНТЕГРАЦІЯ ДИЗАЙНУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ЕФЕКТИ ДЛЯ ТУРИЗМУ ТА РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАДМалюта, Людмила; Владимир, Ольга; Рудан, Віталій
Articlejun-20231-jan-2024Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor
Bookaug-202329-nov-2023Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософіяШерстюк, Роман
Conference Abstractokt-202310-nov-2023Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигмиШерстюк, Роман; Островська, Галина
Article31-mai-20233-nov-2023Відтворення боїв та реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя як основа розвитку подієвого туризму ТернопільщиниВладимир, Ольга; Галицька, Ірина; Дуда, Оксана; Дукач, Олена; Ковалюк, Лілія
Conference Abstract202319-jun-2023Управління бізнес-процесами в умовах цифрової трансформаціїШерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М.
Conference Abstract202319-jun-2023Цифровізація виробничо-економічних процесів підприємств як фактор економічного розвиткуШерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б.
-202319-jun-2023Модель управління компетентністю підприємств сфери послугШерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О.
Conference Abstract202319-jun-2023Управління бізнес-процесами підприємства: сучасні технологіїШерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В.
Conference Abstractmai-202319-jun-2023Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М.
Conference Abstractmai-202319-jun-2023Ефективність стратегічного управління в умовах цифрової трансформації: сучасні підходиШерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б.; Кернаджук, П.М.
Conference Abstractmai-202319-jun-2023Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхідШерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О.
Conference Abstractmai-202319-jun-2023Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємстваШерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В.
Conference Abstract202312-jun-2023Перспективні напрямки зміцнення енергетичної безпеки національної економіки України.Владимир, Ольга Михайлівна; Матвієшин, Максим Любомирович; Оболонін, Олексій Сергійович
Conference Abstract202312-jun-2023Юридичні ризики, що супроводжують процес відкриття кафе чи ресторану та шляхи їх уникнення.Владимир, Ольга Михайлівна; Коваленко, Артем Сергійович
Conference Abstractmai-202312-jun-2023Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі.Владимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, Катерина Михайлівна
Proceedings Bookmai-20235-jun-2023Реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя: історичний екскурс та нові візії у сучасному туризміВладимир, Ольга Михайлівна; Дуда, Оксана Олегівна; Дукач, Олена Віталіївна; Ковалюк, Лілія Ігорівна
-des-20221-jun-2023Законодавчі засади захисту об’єктів культурної спадщини України у час війни.Владимир, Ольга Михайлівна; Паляниця, Віктор Анатолійович
Proceedings Book28-apr-202330-mai-2023Туристичні навички та знання топографії як необхідні «metaskills» у час війни.Владимир, Ольга Михайлівна
Articledes-202227-apr-2023Дослідження впливу криз на маркетингову стратегію підприємств сфери обслуговуванняФедишин, Ірина Богданівна
Article202121-des-2022RURAL DEVELOPMENT IN THE EUROPEAN UNION THROUGH TOURISM POTENTIALФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Ткач, Уляна
Article202121-des-2022RESEARCH ON INVESTMENT PROCESS DYNAMICS TAKING INTO CONSIDERATION STOCHASTICITY OF WORLD AND NATIONAL ECONOMIES’ CRISIS PHENOMENAФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Буяк, Леся Михайлівна
Conference Abstract201921-des-2022Application of modern information technologies in management of production processesФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна
Conference Abstract202021-des-2022Impact of Globalization Crises on the Tourism and Hospitality EconomyФедишин, Ірина Богданівна
Conference Abstract202021-des-2022Рецесія у сфері готельно-ресторанного бізнесу: виклики та загрозиФедишин, Ірина Богданівна
Article202021-des-2022Modeling the development of machine-building industry on the basis of the fuzzy sets theoryРогатинський, Роман Михайлович; Гарматій, Наталія Михайлівна; Федишин, Ірина Богданівна; Дмитрів, Дмитро Володимирович
Article202021-des-2022Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємствФедишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна
Conference Abstractnov-202215-des-2022КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ЧАС ВІЙНИВладимир, Ольга; Капаць, Катерина
Conference Abstractnov-202213-des-2022Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часуВладимир, Ольга; Капаць, Катерина
Monograph20225-des-2022“Marshall plan-2” – expectations and opportunities for Ukraine and the worldVladymyr, Olha; Владимир, Ольга Михайлівна
Article20184-des-2022ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИВладимир, Ольга Михайлівна
Article20164-des-2022ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract20164-des-2022ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book20217-des-2021Співробітництво в туристичній сфері: Україна-ТуреччинаВладимир, Ольга; Гошко, Арсен; Капаць, Катерина
Proceedings Book31-okt-20206-des-2021ДИЗАЙН ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ: ПРАКТИЧНІСТЬ ТА КОНЦЕПТУАЛЬНІСТЬВладимир, Ольга Михайлівна
Monograph20216-des-2021Особливості політики економічного націоналізму у міжнародній практиціВладимир, Ольга
Proceedings Book20216-des-2021Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинностіВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Proceedings Book20216-des-2021Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подоланняВладимир, Ольга; Субчак, Назарій
Journal20216-des-2021Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходуВладимир, Ольга Михайлівна
Monograph20212-jul-2021Інтеграція освіти, науки і бізнесуАндрюшків Б.М. (розділ 1, 1.1; 5,5.12); Андиржанова Г.А. (розділи 1, 1.7); Андросова О.Ф. (розділи 2, 2.3); (розділи 3, 3.3; розділи 3,3.4; розділи 4,4.5); Абліцов І.С. (розділ 3, 3.3); Бабміндра Д.І. (розділ 1, 1.5); Бугай В. З. (розділ 5 , 5.2); Бехтер Л.А. (розділи 2, 2.5);(розділи 4, 4.7); (розділ 4,4.8); (розділ 4 , 4.5); Барышева С.К. (розділ 3, 3.5); Биктеубаева А.С. (розділ 3, 3.5);Болдирєв М.В. (розділ 1,1.6); Батракова Т. І. (розділ 3 , 3.6); Безугла (розділ 5, 5.9); Воскресенська Ю.В. (розділ 1, 1.5); Венгерська Н. С. (розділ 1, 1.6); (розділ 2 , 2.4); Гагалюк О. (розділ 1, 1.1); Гамова О.В. (розділ 1 , 1.3); Гельман В.М. (розділ 2, 2.6); Ємел’янова Д.В. (розділ 2, 2.4); Єфременков В. Д. (розділ 3 , 3.4); Жиляков І.О. (розділ 2 , 2.1); Зінченко В.В. (розділ 4 , 4.5); Землянський О. О. (розділ 4 , 4.2); Іванов М.М. (розділ 5 , 5.1); Ігнат’єв А. М. (розділ 3, 3.1); Козін І.В. (розділ 4 , 4.2); Корінний С.О. (розділ 1,1.4); (розділи 2 , 2.1); Кириченко Я.В. (розділ 2, 2.2); Камишан Д. С. (розділ 2 , 2.4); Кривець Б. М. (розділ 4 , 4.6); Кравець О. Л. (розділ 4, 4.8); Ковальчук Ю. Б. (розділ 3 , 3.2); Колобердянко І.І. ( розділ 5, 5.10); ( розділ 5, 5.11); Корінєв В Л. ( розділ 1, 1.2); Кирич Н. (розділ 1 , 1.1); Кузь Т. (розділ 1 , 1.1); Лось В.О. (розділ 2 , 2.2); Лепьохін О.В. (розділ 3.3.1); (розділ 3, 3.2);(розділ 4 , 4.4);( розділ 4,4.6); Мельник Л.М. (розділ 1, 1.1; розділ 5,5.12); Макаренко О. І. (розділ 4 , 4.2); Міщенко А. С. (розділ 4 , 4.1); Омельченко .І.(розділ 2 , 2.6); Погайдак О. (розділ 1 , 1.1); Пупов С.В. (розділ 4 , 4.4); Путро Я. А. (розділ 5 , 5.3); Плоткіна О.В. (розділ 2, 2,5); Руднік О. Р.(розділ 5, 5.5); Репіч К.В. (розділ 5, 5.1); Струтинська І.( розділ 1, 1.1); Струков С. (розділ 1, 1.3); Стещенко Б.О. (розділ 5, 5.4); Самойленко В. О. (розділ 5 , 5.4); Терен’єва Н.В. (розділ 4, 4.1); (розділ 5, 5.); Усков О. С. (розділ 4, 4.7); Ходус О. В. (розділ 1 , 1.4); Хмельковська А. В. (розділ 5 , 5.6); Череп А. В. (розділ 1, 1.1); (розділ 5, 5.4); (розділ 5, 5.5); (розділ 5, 5.6); (розділ 5, 5.12); Череп О.Г. (розділ 4, 4.3);( розділ 5, 5.3); Шелестін А. Д. (розділ 3 , 3.6); Шерстюк Р.П. (розділ 1, 1.1; 5, 5.12); Шалабаєв (розділ 3, 3,5).
Monograph20212-jul-2021Стратегії сталого розвитку територій в умовах посткризового відновленняАвторський колектив
Article20211-jul-2021Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри)Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман
Article202129-jun-2021До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в УкраїніШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна
Book202129-jun-2021Організація та особливості підготовки наукових кадрів вищої кваліфікаціїШерстюк, Р. П.; Пешко, А. В.; Андрушків, Б. М.; Кирич, Н. Б.; Мельник, Т. М.; Мяшкович, О. В.; Паляниця, В. А.; Погайдак, О. Б.; Ціх, Г. В.; Керничний, Б. Я.; Кузь, Т. І.; Гагалюк, Ольга Іванівна; Грушко, В. С.
Monograph202129-jun-2021Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовахШерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Article202129-jun-2021Conceptual principles of learning organization buildingOstrovska, H. Yo.; Sherstiuk, R. P.; Tsikh, H. V.; Demianyshyn, V. H.; Danyliuk-Chernykh, I. M.
Monograph202129-jun-2021Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішенняШерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович
Article202131-mai-2021Особливості політики економічного націоналізму у міжнародній практиціВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract9-apr-20217-mai-2021Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 рокахВладимир, Ольга Михайлівна
Conference Abstract15-apr-20217-mai-2021Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесуВладимир, Ольга Михайлівна
-27-nov-20206-apr-2021Глемпінг: нове дизайнерське рішення та туристична привабливістьВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-des-2020Об’єктивна необхідність забезпечення політики сталого розвитку економіки країниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-des-2020Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201723-des-2020Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменуванняВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-des-2020Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнотаАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор
Article201823-des-2020Особливості розвитку науково-інноваційного потенціалу та національної економіки за умов глобалізаційних процесівВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-des-2020Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки УкраїниВладимир, Ольга Михайлівна
Article201823-des-2020Наука і практика вирішення найважливіших соціальних проблем України на перспективуАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Погайдак, Ольга Богданівна
Article201923-des-2020Гермінативний (сталий) розвиток суспільства, як компонента його культури і навпаки…Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Гагалюк, Ольга Іванівна
Article201923-des-2020Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформаційВладимир, Ольга Михайлівна
Article201923-des-2020Психологічні особливості суспільства як ключовий фактор реформацій національної економікиВладимир, Ольга Михайлівна
Article201923-des-2020Симптоми бізнесового нарцисизму, культурного та правового нігілізму як свідчення відсутності національної ідеології у державіАндрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна
Proceedings Book23-mai-202023-des-2020Розвиток інноваційного виробництва – шлях подолання бідностіВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book27-nov-202023-des-2020БІЗНЕС - КУЛЬТУРА СФЕР И МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗ МУ ТА ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАН НОЇ СПРАВИВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book25-nov-202023-des-2020Directions for improving the innovation of agricultural enterprisesAbdulhameed, Sadiq Abubakar; Vladymyr, Olha
-31-okt-202023-des-2020Дизайн готельних комплексів: практичність та концептуальністьВладимир, Ольга Михайлівна
Proceedings Book30-okt-202023-des-2020Розвиток аграрного підприємництва на інноваційних засадахАбдулхамід, Садік Абубакар; Владимир, Ольга Михайлівна
Articlejul-202030-jul-2020Conception of an effective budget process and ways of improvement regional budget policyOstrovska, Halyna; Demianyshyn, Vasyl; Maliuta, Liudmyla; Sherstiuk, Roman; Kuz, Tetiana
Articlemai-20208-jul-2020Intellectual Рotential of Ukraine: Realies and Prospects of Efficient Use in the Knowledge-Based Economy ConditionsOstrovska, Halyna; Demianyshyn, Vasyl; Maliuta, Liudmyla; Sherstiuk, Roman; Kuz, Тetiana; Reznik, Nadiia
Articlemai-20208-jul-2020Prospects for implementation of corporate environmental responsibility concept: the eu experience for UkraineAndrushkiv, Bohdan; Melnyk, Liliya; Palianytsia, Viktor; Sorokivska, Olena; Sherstiuk, Roman
Conference Abstract20199-jul-2019Роль літакобудування у розвитку національної економікиФедишин, Ірина
Article20179-jul-2019Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінкаФедишин, Ірина
Conference Abstract20179-jul-2019Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави-
Textbook201720-jun-2019Фінансовий менеджментОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract15-mai-201920-jun-2019Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знанняхОстровська, галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-jun-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-jun-2019Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
-201820-jun-2019Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання».Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович
-201820-jun-2019Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр”Островська, Галина Йосипівна
Methodical recommendations201820-jun-2019Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа”Островська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201920-jun-2019Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаківОстровська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія
-19-mar-201920-jun-2019Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинностіОстровська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія
Conference Abstractmar-201920-jun-2019Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухніОстровська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир
Proceedings Book201920-jun-2019Домінанти інтелектуального лідерства підприємстваОстровська, Галина Йосипівна
Proceedings Book201820-jun-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
-11-des-201820-jun-2019Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємствОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-jun-2019Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знанняхОстровська, Галина Йосипівна
Conference Abstract201820-jun-2019Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використанняОстровська, Галина Йосипівна
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 100 of 127

Discover

Date issued
by languages