Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Назва: Гейміфікація в індустрії гостинності
Автори: Шерстюк, Роман Петрович
Островська, Галина Йосипівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Бібліографічний опис: Гейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13
Конференція/захід: Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення.
Випуск/№ : 11
Дата публікації: тра-2024
Дата внесення: 2-сер-2024
Видавництво: Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»
УДК: 371.21
Кількість сторінок: 3
Діапазон сторінок: 11-13
Кінцева сторінка: 13
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Перелік літератури: 1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Business
2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171.
3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДК
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdfГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ1,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора