Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | - |
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-05 | - |
dc.identifier.citation | Гейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198 | - |
dc.format.extent | 11-13 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
dc.title | Гейміфікація в індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
dc.format.pages | 3 | - |
dc.subject.udc | 371.21 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Business | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДК | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
dc.citation.issue | 11 | - |
dc.citation.epage | 13 | - |
dc.citation.conference | Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdf | ГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | 1,03 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools