Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
Πεδίο DCΤιμήΓλώσσα
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.available2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationГейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198-
dc.format.extent11-13-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.titleГейміфікація в індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.format.pages3-
dc.subject.udc371.21uk_UA
dc.relation.references1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Businessuk_UA
dc.relation.references2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171.uk_UA
dc.relation.references3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДКuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.issue11-
dc.citation.epage13-
dc.citation.conferenceРозвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Εμφανίζεται στις συλλογές:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο Περιγραφή ΜέγεθοςΜορφότυπος 
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdfГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ1,03 MBAdobe PDFΔείτε/ Ανοίξτε


Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα

Εργαλεία διαχειριστή