Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | - |
dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
dc.date.available | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
dc.date.issued | 2024-05 | - |
dc.identifier.citation | Гейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13 | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198 | - |
dc.format.extent | 11-13 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
dc.title | Гейміфікація в індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
dc.format.pages | 3 | - |
dc.subject.udc | 371.21 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Business | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171. | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДК | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
dc.citation.issue | 11 | - |
dc.citation.epage | 13 | - |
dc.citation.conference | Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdf | ГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | 1,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора