Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | - |
| dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
| dc.date.available | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
| dc.date.issued | 2024-05 | - |
| dc.identifier.citation | Гейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198 | - |
| dc.format.extent | 11-13 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
| dc.title | Гейміфікація в індустрії гостинності | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
| dc.format.pages | 3 | - |
| dc.subject.udc | 371.21 | uk_UA |
| dc.relation.references | 1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Business | uk_UA |
| dc.relation.references | 2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171. | uk_UA |
| dc.relation.references | 3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДК | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
| dc.citation.issue | 11 | - |
| dc.citation.epage | 13 | - |
| dc.citation.conference | Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdf | ГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | 1,03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools