Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.available2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationГейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198-
dc.format.extent11-13-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.titleГейміфікація в індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.format.pages3-
dc.subject.udc371.21uk_UA
dc.relation.references1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Businessuk_UA
dc.relation.references2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171.uk_UA
dc.relation.references3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДКuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.issue11-
dc.citation.epage13-
dc.citation.conferenceРозвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdfГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ1,03 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора