Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorШерстюк, Роман Петрович-
dc.contributor.authorОстровська, Галина Йосипівна-
dc.date.accessioned2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.available2024-08-02T10:06:23Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationГейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198-
dc.format.extent11-13-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.titleГейміфікація в індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameТернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі»uk_UA
dc.format.pages3-
dc.subject.udc371.21uk_UA
dc.relation.references1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Businessuk_UA
dc.relation.references2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171.uk_UA
dc.relation.references3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДКuk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.issue11-
dc.citation.epage13-
dc.citation.conferenceРозвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення.-
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdfГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ1,03 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora