Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198Πλήρης εγγραφή μεταδεδομένων
| Πεδίο DC | Τιμή | Γλώσσα |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шерстюк, Роман Петрович | - |
| dc.contributor.author | Островська, Галина Йосипівна | - |
| dc.date.accessioned | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
| dc.date.available | 2024-08-02T10:06:23Z | - |
| dc.date.issued | 2024-05 | - |
| dc.identifier.citation | Гейміфікація в індустрії гостинності. Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. - Матеріали ІV Регіональної науково-практичної конференції – Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі», 2024. – C. 11-13 | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46198 | - |
| dc.format.extent | 11-13 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
| dc.title | Гейміфікація в індустрії гостинності | uk_UA |
| dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль, Тернопільський фаховий коледж харчових технологій і торгівлі» | uk_UA |
| dc.format.pages | 3 | - |
| dc.subject.udc | 371.21 | uk_UA |
| dc.relation.references | 1. Werbach K. For the Win: How Game Thinking can Revolutionize your Business. 2012. URL: https://www.researchgate.net/publication/273946893_For_the_Win_How_Game_Thinking_can_Revolutionize_your_Business | uk_UA |
| dc.relation.references | 2. Ostrovska H. Y., Maliuta L. Ya., Sherstiuk R. Р., Lutsykiv I. V., Yasinetska I. А. Development of intellectual potential at systematic paradigm of knowledge management. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2020. № 4. С. 171-178. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2020-4/171. | uk_UA |
| dc.relation.references | 3. Ostrovska H. Yo., Sherstiuk R. P., Tsikh H. V., Demianyshyn V. H., Danyliuk-Chernykh I. M. Conceptual Principles of Learning Organization Building. Naukovyi Visnyk Natsionalnoho Hirnychoho Universytetu, 2021. № 3. С. 167-172. Doi: https://doi.org/10.33271/nvngu/2021-3/167. УДК | uk_UA |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна | uk_UA |
| dc.citation.issue | 11 | - |
| dc.citation.epage | 13 | - |
| dc.citation.conference | Розвиток харчових технологій та індустрії гостинності в умовах сьогодення. | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Εμφανίζεται στις συλλογές: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
| Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
|---|---|---|---|---|
| Шерстюк Островська ЗБІРНИК ТЕЗ 2024.pdf | ГЕЙМІФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ | 1,03 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Εργαλεία διαχειριστή