Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425| Назва: | Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну |
| Автори: | Владимир, Ольга |
| Бібліографічний опис: | Владимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну // Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). - Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. - 2025. С.170-171. |
| Бібліографічне посилання: | Владимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. 2025. С.170-171. |
| Конференція/захід: | Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації |
| Дата публікації: | 2025 |
| Дата подання: | 2025 |
| Дата внесення: | 17-гру-2025 |
| Видавництво: | ФОП Паляниця В.А. |
| Країна (код): | UA |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль |
| ББК: | 338.48:711.4(050) |
| Теми: | інклюзивність, доступність, дизайн, ресторанний бізнес |
| Діапазон сторінок: | 170-171 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425 |
| ISBN: | 978-617-8751-07-4 |
| Власник авторського права: | Владимир Ольга Михайлівна, 2025 |
| URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:vVJNg6_NJEsC |
| Перелік літератури: | Владимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно-ресторанного бізнесу. Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 15-16 квіт. 2021 р. Київ: КНУКіМ, 2021. С. 51-56. Звіт щодо інклюзивності бізнесу в Україні. Європейська Бізнес-Асоціація. Київ, 2023. Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно-ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307 Цапенко А. В., Гнатюк О. М. Інклюзивність та безбар’єрність публічного простору малого міста в Україні (кейс Гребінки). Конструктивна географія та раціональне використання природних ресурсів. 2025. №6(1). С.112-121. |
| Тип вмісту: | Proceedings Book |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ_1.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора