Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorВладимир, Ольга-
dc.date.accessioned2025-12-17T21:08:24Z-
dc.date.available2025-12-17T21:08:24Z-
dc.date.issued2025-
dc.date.submitted2025-
dc.identifier.citationВладимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну // Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). - Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. - 2025. С.170-171.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-8751-07-4-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425-
dc.format.extent170-171-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Паляниця В.А.uk_UA
dc.relation.urihttps://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:vVJNg6_NJEsCuk_UA
dc.subjectінклюзивність, доступність, дизайн, ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайнуuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.rights.holderВладимир Ольга Михайлівна, 2025uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.bbk338.48:711.4(050)uk_UA
dc.relation.referencesВладимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно-ресторанного бізнесу. Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 15-16 квіт. 2021 р. Київ: КНУКіМ, 2021. С. 51-56.uk_UA
dc.relation.referencesЗвіт щодо інклюзивності бізнесу в Україні. Європейська Бізнес-Асоціація. Київ, 2023.uk_UA
dc.relation.referencesМалюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно-ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307uk_UA
dc.relation.referencesЦапенко А. В., Гнатюк О. М. Інклюзивність та безбар’єрність публічного простору малого міста в Україні (кейс Гребінки). Конструктивна географія та раціональне використання природних ресурсів. 2025. №6(1). С.112-121.uk_UA
dc.citation.conferenceТрансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації-
dc.coverage.countryUAuk_UA
dc.identifier.citation2015Владимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. 2025. С.170-171.uk_UA
Koleksiyonlarda Görünür:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ_1.pdf1,46 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları