Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Владимир, Ольга | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-17T21:08:24Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-17T21:08:24Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.date.submitted | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Владимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну // Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). - Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. - 2025. С.170-171. | uk_UA |
| dc.identifier.isbn | 978-617-8751-07-4 | - |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/50425 | - |
| dc.format.extent | 170-171 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.publisher | ФОП Паляниця В.А. | uk_UA |
| dc.relation.uri | https://scholar.google.com/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:vVJNg6_NJEsC | uk_UA |
| dc.subject | інклюзивність, доступність, дизайн, ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.title | Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну | uk_UA |
| dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
| dc.rights.holder | Владимир Ольга Михайлівна, 2025 | uk_UA |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
| dc.subject.bbk | 338.48:711.4(050) | uk_UA |
| dc.relation.references | Владимир О. М. Еволюційні зміни у розумінні дизайну об'єктів готельно-ресторанного бізнесу. Дизайн після епохи постмодерну: ідеї, теорія, практика: матер. Всеукр. наук.-практ. конф., 15-16 квіт. 2021 р. Київ: КНУКіМ, 2021. С. 51-56. | uk_UA |
| dc.relation.references | Звіт щодо інклюзивності бізнесу в Україні. Європейська Бізнес-Асоціація. Київ, 2023. | uk_UA |
| dc.relation.references | Малюта Л., Владимир О., Рудан В. Інтеграція дизайну в готельно-ресторанний бізнес: ефекти для туризму та розвитку місцевих громад. Економічний аналіз. 2022. Том 32. № 3. С. 307-315. DOI: 10.35774/econa2022.03.307 | uk_UA |
| dc.relation.references | Цапенко А. В., Гнатюк О. М. Інклюзивність та безбар’єрність публічного простору малого міста в Україні (кейс Гребінки). Конструктивна географія та раціональне використання природних ресурсів. 2025. №6(1). С.112-121. | uk_UA |
| dc.citation.conference | Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації | - |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| dc.identifier.citation2015 | Владимир О. Інклюзивність у ресторанному бізнесі: вимоги до дизайну. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, цифровізація та інновації: збірник тез доповідей ІV Міжнародної науково-практичної конференції (м. Тернопіль, 4-5 грудня, 2025 р.). Тернопіль : ФОП Паляниця В.А. 2025. С.170-171. | uk_UA |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| ЗБІРНИК ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ_1.pdf | 1,46 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları