Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41598
Назва: | Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0 |
Інші назви: | Increasing the efficiency of industrial enterprises in the industry 4.0 conditions |
Автори: | Шерстюк, Роман Петрович Плотніков, О.М. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна |
Бібліографічний опис: | Шерстюк Р. Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0 / Р. Шерстюк, О. Плотніков // Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку : Матеріали ХІ Всеукр. науково-практ. конф. пам’яті почес. проф. Терноп. нац. техн. ун-ту ім. Ів. Пулюя, акад. НАН Миколи Григоров. Чумаченка, Тернопіль, 26 трав. 2023 р. – Тернопіль, 2023. – С. 98–99. |
Конференція/захід: | ХІ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича ЧУМАЧЕНКА: «НАУКА, ІННОВАЦІЇ, БІЗНЕС: ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ І СЬОГОЧАСНІ ТРЕНДИ РОЗВИТКУ» |
Дата публікації: | тра-2023 |
Дата подання: | 2023 |
Дата внесення: | 19-чер-2023 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
УДК: | 658:005.7 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 98-99 |
Початкова сторінка: | 98 |
Кінцева сторінка: | 99 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41598 |
ISBN: | 978-617-7875-62-7 |
Перелік літератури: | 1. How COVID-19 has pushed companies over the technology tipping point and transformed business forever. McKinsey. 2020. URL: https:// www.mckinsey.com/ 1. How COVID-19 has pushed companies over the technology tipping point and transformed business forever. McKinsey. 2020. URL: https:// www.mckinsey.com/ 3. Industry 4.0 and the fourth industrial revolution explained. URL: https://www.i scoop.eu/industry-4-0/. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
плотніков.pdf | ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОМИСЛОВОГО ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ ІНДУСТРІЇ 4.0 | 583,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора