Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Назва: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
Автори: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Бібліографічний опис: | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
Дата публікації: | 2021 |
Дата внесення: | 6-гру-2021 |
Видавництво: | ФОП Паляниця ВА |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 338.488 |
Діапазон сторінок: | 10-13 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Тип вмісту: | Proceedings Book |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора