Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Title: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Authors: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.
Issue Date: 2021
Date of entry: 6-Dec-2021
Publisher: ФОП Паляниця ВА
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338.488
Page range: 10-13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
ISBN: 978-617-7875-24-5
Content type: Proceedings Book
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Administrativa verktyg