Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Teitl: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Awduron: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.
Dyddiad Cyhoeddi: 2021
Date of entry: 6-Dec-2021
Cyhoeddwr: ФОП Паляниця ВА
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338.488
Page range: 10-13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
ISBN: 978-617-7875-24-5
Content type: Proceedings Book
Ymddengys yng Nghasgliadau:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.

Offer Gweinyddol