Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015| Titel: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
| Författare: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
| Utgivningsdatum: | 2021 |
| Date of entry: | 6-dec-2021 |
| Utgivare: | ФОП Паляниця ВА |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 338.488 |
| Page range: | 10-13 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
| ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
| Content type: | Proceedings Book |
| Samling: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg