Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015| Título : | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
| Autor : | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
| Fecha de publicación : | 2021 |
| Date of entry: | 6-dic-2021 |
| Editorial : | ФОП Паляниця ВА |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 338.488 |
| Page range: | 10-13 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
| ISBN : | 978-617-7875-24-5 |
| Content type: | Proceedings Book |
| Aparece en las colecciones: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.
Herramientas de Administrador