Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Заглавие: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Автори: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.
Дата на Публикуване: 2021
Date of entry: 6-Дек-2021
Издател: ФОП Паляниця ВА
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338.488
Page range: 10-13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
ISBN: 978-617-7875-24-5
Content type: Proceedings Book
Показва се в Колекции:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти