Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Titulua: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Egilea: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.
Gordailuaren-data: 2021
Date of entry: 6-Dec-2021
Argitalpen: ФОП Паляниця ВА
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338.488
Page range: 10-13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
ISBN: 978-617-7875-24-5
Content type: Proceedings Book
Bildumetan azaltzen da:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.

Administratzailearen tresnak