Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015| Titulua: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
| Egilea: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
| Gordailuaren-data: | 2021 |
| Date of entry: | 6-Dec-2021 |
| Argitalpen: | ФОП Паляниця ВА |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 338.488 |
| Page range: | 10-13 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
| ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
| Content type: | Proceedings Book |
| Bildumetan azaltzen da: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| 05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak