Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Tytuł: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
Authors: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Cytat: | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
Data wydania: | 2021 |
Date of entry: | 6-gru-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця ВА |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
UDC: | 338.488 |
Zakres stron: | 10-13 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Typ zawartości: | Proceedings Book |
Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora