Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Tytuł: Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання
Authors: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Cytat: Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.
Data wydania: 2021
Date of entry: 6-gru-2021
Wydawca: ФОП Паляниця ВА
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
UDC: 338.488
Zakres stron: 10-13
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
ISBN: 978-617-7875-24-5
Typ zawartości: Proceedings Book
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora