Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015| Tytuł: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
| Authors: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
| Data wydania: | 2021 |
| Date of entry: | 6-gru-2021 |
| Wydawca: | ФОП Паляниця ВА |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 338.488 |
| Zakres stron: | 10-13 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
| ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
| Typ zawartości: | Proceedings Book |
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Інструменти адміністратора