Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Títol: | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання |
Autor: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. |
Data de publicació: | 2021 |
Date of entry: | 6-de -2021 |
Editorial: | ФОП Паляниця ВА |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 338.488 |
Page range: | 10-13 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 |
ISBN: | 978-617-7875-24-5 |
Content type: | Proceedings Book |
Apareix a les col·leccions: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Admin Tools