Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга | - |
dc.contributor.author | Субчак, Назарій | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T14:50:58Z | - |
dc.date.available | 2021-12-06T14:50:58Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Владимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-24-5 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015 | - |
dc.format.extent | 10-13 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФОП Паляниця ВА | uk_UA |
dc.title | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання | uk_UA |
dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 338.488 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
05листопада.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора