Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВладимир, Ольга-
dc.contributor.authorСубчак, Назарій-
dc.date.accessioned2021-12-06T14:50:58Z-
dc.date.available2021-12-06T14:50:58Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВладимир О., Субчак Н. Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання // «Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах»: Матеріали VІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Тернопіль, 05 листопада, 2021). Видавець ФОП Паляниця ВА, 2021. С.10-13.uk_UA
dc.identifier.isbn978-617-7875-24-5-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36015-
dc.format.extent10-13-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherФОП Паляниця ВАuk_UA
dc.titleОкреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подоланняuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc338.488uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
05листопада.pdf2,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора