Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Назва: Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
Автори: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Бібліографічний опис: Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
Дата публікації: 2021
Дата внесення: 6-гру-2021
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
УДК: 65.012
Діапазон сторінок: 48-50
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Тип вмісту: Proceedings Book
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора