Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016| Title: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
| Authors: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
| Issue Date: | 2021 |
| Date of entry: | 6-Des-2021 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 65.012 |
| Page range: | 48-50 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
| Content type: | Proceedings Book |
| Appears in Collections: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools