Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Tytuł: Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
Authors: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
Data wydania: 2021
Date of entry: 6-gru-2021
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
UDC: 65.012
Zakres stron: 48-50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Typ zawartości: Proceedings Book
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Administratzailearen tresnak