Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016| Tytuł: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
| Authors: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
| Data wydania: | 2021 |
| Date of entry: | 6-gru-2021 |
| Kraj (kod): | UA |
| Place edycja: | Тернопіль |
| UDC: | 65.012 |
| Zakres stron: | 48-50 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
| Typ zawartości: | Proceedings Book |
| Występuje w kolekcjach: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora