Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorВладимир, Ольга-
dc.contributor.authorСубчак, Назарій-
dc.date.accessioned2021-12-06T15:28:18Z-
dc.date.available2021-12-06T15:28:18Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationВладимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016-
dc.format.extent48-50-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleВикористання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинностіuk_UA
dc.typeProceedings Bookuk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc65.012uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora