Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга | - |
dc.contributor.author | Субчак, Назарій | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-06T15:28:18Z | - |
dc.date.available | 2021-12-06T15:28:18Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 | - |
dc.format.extent | 48-50 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності | uk_UA |
dc.type | Proceedings Book | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 65.012 | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları