Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
タイトル: Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
著者: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
発行日: 2021
Date of entry: 6-12月-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 65.012
Page range: 48-50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Content type: Proceedings Book
出現コレクション:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDF見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

Herramientas de Administrador