このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016| タイトル: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
| 著者: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
| 発行日: | 2021 |
| Date of entry: | 6-12月-2021 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| UDC: | 65.012 |
| Page range: | 48-50 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
| Content type: | Proceedings Book |
| 出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール