Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Titel: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
Författare: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
Utgivningsdatum: | 2021 |
Date of entry: | 6-dec-2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 65.012 |
Page range: | 48-50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
Content type: | Proceedings Book |
Samling: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Herramientas de Administrador