Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Pealkiri: Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
Autor: Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
Ilmumisaasta: 2021
Date of entry: 6-det-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 65.012
Page range: 48-50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Content type: Proceedings Book
Asub kollektsiooni(de)s:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Eines d'Administrador