Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Titel: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
Autor(en): | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
Erscheinungsdatum: | 2021 |
Date of entry: | 6-Dez-2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 65.012 |
Page range: | 48-50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
Content type: | Proceedings Book |
Enthalten in den Sammlungen: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.
Herramientas de Administrador