Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Titel: Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
Autor(en): Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
Erscheinungsdatum: 2021
Date of entry: 6-Dez-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 65.012
Page range: 48-50
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Content type: Proceedings Book
Enthalten in den Sammlungen:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Dateien zu dieser Ressource:
Datei Beschreibung GrößeFormat 
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.

Herramientas de Administrador