Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Título: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
Autor: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
Data: | 2021 |
Date of entry: | 6-Dez-2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 65.012 |
Page range: | 48-50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
Content type: | Proceedings Book |
Aparece nas colecções: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Offer Gweinyddol