Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Títol: | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності |
Autor: | Владимир, Ольга Субчак, Назарій |
Bibliographic description (Ukraine): | Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50. |
Data de publicació: | 2021 |
Date of entry: | 6-de -2021 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
UDC: | 65.012 |
Page range: | 48-50 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016 |
Content type: | Proceedings Book |
Apareix a les col·leccions: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Arxius per aquest ítem:
Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf | 459,66 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.
Ferramentas administrativas