Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Título : Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності
Autor : Владимир, Ольга
Субчак, Назарій
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О., Субчак Н. Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності // «Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності у готельно-ресторанному бізнесі»: Матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (Тернопіль, 19 травня, 2021). Тернопіль ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі». 2021. С.48-50.
Fecha de publicación : 2021
Date of entry: 6-dic-2021
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 65.012
Page range: 48-50
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36016
Content type: Proceedings Book
Aparece en las colecciones: Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
Збірник 2021 Коледж харчових технологій-1.pdf459,66 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.

Admin Tools