Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39224
Назва: | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу |
Інші назви: | The restaurant business: profitability and other wartime challenges |
Автори: | Владимир, Ольга Капаць, Катерина |
Бібліографічний опис: | Владимир О., Капаць К. Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м.Тернопіль, 23–24 листопада 2022 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 217с. |
Конференція/захід: | рансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації |
Дата публікації: | лис-2022 |
Дата подання: | 2022 |
Дата внесення: | 13-гру-2022 |
Видавництво: | Тернопіль: ФОП Паляниця В.А. |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 640.43 |
Теми: | війна, ресторанний бізнес, прибутковість, соціальна відповідальність |
Діапазон сторінок: | 116-118 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39224 |
ISBN: | 978-617-7875-47-4 |
Власник авторського права: | Владимир Ольга Михайлівна, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Вереньова Д. Ресторанний бізнес під час війни: де найбільш інтенсивно відкриваються нові заклади. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv ukrayini_n2151721 2. Тартачний О. Виторг українських кафе та ресторанів від початку війни зріс на 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini zris-na-25-9g1l49 3. Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни // INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ 4. З кожної страви зі спеціального меню у мережі ресторанів "Євразія" 10-50 грн йде на допомогу ЗСУ // delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn ide-na-dopomogu-zsu-406195/ |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
збірник ICBuTS_2022 (1).pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора