Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39224
Registo completo
Campo DC | Valor | Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга | - |
dc.contributor.author | Капаць, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-13T20:43:05Z | - |
dc.date.available | 2022-12-13T20:43:05Z | - |
dc.date.issued | 2022-11 | - |
dc.date.submitted | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Владимир О., Капаць К. Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м.Тернопіль, 23–24 листопада 2022 р.). Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. 217с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-47-4 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39224 | - |
dc.format.extent | 116-118 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопіль: ФОП Паляниця В.А. | uk_UA |
dc.subject | війна, ресторанний бізнес, прибутковість, соціальна відповідальність | uk_UA |
dc.title | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | uk_UA |
dc.title.alternative | The restaurant business: profitability and other wartime challenges | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | Владимир Ольга Михайлівна, 2022 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 640.43 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Вереньова Д. Ресторанний бізнес під час війни: де найбільш інтенсивно відкриваються нові заклади. URL: https://24tv.ua/business/restoranniy-biznes-pid-chas-viyni-vidkrittya-restoraniv ukrayini_n2151721 2. Тартачний О. Виторг українських кафе та ресторанів від початку війни зріс на 25%. URL: https://speka.media/vitorg-restoraniv-z-pocatku-viini zris-na-25-9g1l49 3. Кухонні війська в дії: як ресторанний бізнес підтримує українців під час війни // INSIDER. URL: https://insider.ua/ua/kuhonni-viyska-u-dii-yak restoranniy-biznes-pidtrimue-ukrainciv-pid-chas-viyni/ 4. З кожної страви зі спеціального меню у мережі ресторанів "Євразія" 10-50 грн йде на допомогу ЗСУ // delo.ua. URL: https://delo.ua/business/z koznoyi-stravi-zi-specialnogo-menyu-u-merezi-restoraniv-jevraziya-10-50-grn ide-na-dopomogu-zsu-406195/ | uk_UA |
dc.citation.conference | рансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації | - |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Aparece nas colecções: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Ficheiros deste registo:
Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
---|---|---|---|---|
збірник ICBuTS_2022 (1).pdf | 1,11 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.
Ferramentas administrativas