Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41465
Title: Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі.
Authors: Владимир, Ольга Михайлівна
Химич, Ірина Григорівна
Капаць, Катерина Михайлівна
Bibliographic description (Ukraine): Владимир О. М., Химич І. Г., Капаць К. М. Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі. Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку: матеріали ХI-ої Всеук. наук.-практ. конф., пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка., (Тернопіль, 26 травня 2023 р.) – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А. С. 27-28.
Issue Date: May-2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 12-Jun-2023
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338; 641
Keywords: війна, смаки, ресторани
Page range: 27-28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41465
ISBN: 978-617-7875-62-7
Copyright owner: Владимир Ольга Михайлівна, 2023
URL for reference material: https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:bVQMTfhMCi4C
References (Ukraine): 1. Владимир О., Капаць К. (2022). Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. С. 116-118. 2. Владимир О. М. (2021) Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315. 3. Насонова О. Ресторани під час війни – це психологічний захист. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tse-psikholohichnij-pritulok 4. Таранова Є. (2022) Ресторанний бізнес у воєнний час: яка їжа, приміщення та в яких містах користуються попитом URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-u-vojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/ 5. Флейчук М. (2022). Як український ресторанний бізнес адаптується до викликів війни: дослідження. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiy-restoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Електронний ЗБІРНИК ТЕЗ ХІ Чумаченка 2023 (1).pdf2,42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools